Welk toneelstuk wordt er opgevoerd in het Witte Huis?

Er zijn lieden die zeggen dat Joe Biden niet echt is. Biden wordt als president gespeeld door een Amerikaanse generaal. In die theorie zie je hieronder links generaal John Raymond, commandant van US Space Force, met een latex face mask. Rechts zie je Raymond zonder gezichtsmasker.

Dit vermoeden wordt ondersteund door historische foto's die beschikbaar zijn van Joe Biden. Hieronder zie je twee foto's van Biden, maar wat ik zie, zijn twee verschillende personen. 

Kijk naar de verschillen.

Verschillend zijn de oren (de Biden links heeft hangende oorlellen, de rechter versie niet), de ogen, de wenkbrauwen, het gleufje onder de neus (links wel, rechts niet), de expressie op het gelaat, de wallen (links wel, rechts niet). 

Wat de zaak nog verdachter maakt, is dat als je op internet zoekt naar foto's van Joe met zijn zoon Hunter, je vrijwel uitsluitend foto's tegenkomt van Hunter met de versie van Joe aan de linkerkant. 

 

O ja, deze versie trekt altijd met zijn mond naar rechts als hij lacht. 

Bij de onderste versie van Joe is de lach in evenwicht. Of zou DIT dan de echte Joe zijn? De foto komt van website fatherly.com. De kop van het artikel is ´The Photo of Joe and Hunter Biden is an Image of Hope for Men´. 

Mooi hoor, maar het is fake, een Photoshop van de volgende foto waar Hunter rechtop staat. Als hij er tenminste niet in geplakt is. Het artikel in fatherly is van 10 dagen voor de Amerikaanse verkiezingen van 3 november 2020. De werkelijkheid vervalsen om je politieke kandidaat te steunen. Zo gaat dat in de media tegenwoordig.

Een van de twee Bidens moet de echte zijn. In de theorie die zegt dat niet Joe Biden, maar John Raymond, in het Witte Huis zit, is Raymond ondergeschikt aan Donald Trump. Dat werkt zo. 

Onderzoek naar de verkiezingsfraude was op 20 januari voltooid

John Raymond is al een aantal jaar bevelhebber van Space Force. Dit onderdeel van de Amerikaanse krijgsmacht was een afdeling van de US Air Force, maar werd in 2019 door president Trump verzelfstandigd. De theorie is dat Raymond nu nog steeds onder controle staat van Trump en er nu alles aan doet om een complete teringzooi van het presidentschap te maken. Met een reden. Hij moet ervoor zorgen dat het Amerikaanse volk een machtsoverdracht goedkeurt terug naar Trump.

In de video hieronder zie je dat het latex gezichtsmasker van "Biden" van achteren enigszins los komt. 

Maar hoe kan Raymond onder bevel van Trump staan als Trump geen president, geen commander-in-chief, meer is?

De achtergrond is deze. De Amerikaanse verkiezingen van 3 november 2020 waren op wel 20 verschillende manieren vervalst. De verkiezings-audit in Arizona is inmiddels voltooid en het is overduidelijk dat Trump daar heeft gewonnen. Andere staten waar de verkiezingen zo zwaar vervalst werden dat de uitslag werd verschoven van Trump naar Biden, zijn Pennsylvania, Michigan, Illinois en Georgia.

Dat de media daar nog steeds niet integer over berichten, is kenmerkend voor de media en zien we ook terug in het covid-debat. De media melden alleen wat de zittende machten ze dicteren.

Onderzoek begon snel

Het onderzoek naar de fraude, uitgevoerd door de Amerikaanse inlichtingendiensten, begon al snel na 3 november. Belast met dat onderzoek was John Ratcliffe, de Director of National Intelligence (DNI), die in zekere zin boven de andere 16 inlichtingendiensten staat. (CIA, FBI, DEA, DIA, NRO, ONI, HQMC, etc). 

Ratcliffe moest volgens de wet in principe binnen 45 dagen aan Trump rapporteren, maar dat lukte niet door tegenwerking van één van de diensten (de CIA). Uiteindelijk bood hij zijn rapport aan op 20 januari, een paar uur voor de inauguratie van "Biden". Het rapport was volstrekt duidelijk: buitenlandse mogendheden, waaronder China, Iran, het VK en Italië, hadden een cyber attack uitgevoerd op de Amerikaanse verkiezingssoftware. Een Italiaanse medeschuldige had op dat moment al bekend. 

Dit gaf het Amerikaanse Congres in principe voldoende munitie om de verkiezingen ongeldig te verklaren, maar dat gebeurde niet. Het Congres is echter alleen onderdeel van de civiele arm van het bestuur van de Verenigde Staten. Maar de militaire arm van de Verenigde Staten had volgens de wet geen andere keuze dan het rapport te accepteren.

Space Force in het Witte Huis

Het rapport gaf president Trump, die al lang van de fraude op de hoogte was, de gelegenheid een vorm van Martial Law (oorlogsrecht) af te kondigen. Dat gebeurde op 20 januari, en wel vlak voordat hij in het vliegtuig naar Florida stapte.

Daarmee zijn de verkiezingen van 3 november impliciet ongeldig gemaakt. Maar het grote publiek weet dit nog niet. Sindsdien is US Space Force in wezen de baas over het Witte Huis. Generaal Raymond speelt Joe Biden, en doet er alles aan om Biden in diskrediet te brengen. 

Tegelijkertijd is het hoofdkwartier van US Space Force hermetisch afgesloten van de buitenwereld. Het gaat om het NORAD-complex ingebouwd in Cheyenne Mountain in Colorado. (Voor de aanhangers van Q. Deze basis ligt op een paar kilometer van het plaatsje Castle Rock). 

Space Force is in deze theorie bezig met informatie-oorlogvoering vanuit een lange termijn strategie. De oorlog is niet tegen een land, maar tegen de globalisten die de wereldbevolking willen controleren volgens het model van China en tegelijkertijd hun zakken willen kunnen vullen. (Kort samengevat). Het gaat de white hats niet alleen om de verovering van het Witte Huis, maar om een hogere prijs, namelijk de ontmanteling van de Deep State. 

Trump en de inlichtingendiensten wisten al vóór de verkiezingen van 2020 dat er een serieuze poging zou worden gedaan om de uitslag te vervalsen. Het was in 2016 ook geprobeerd, alleen was de poging toen nog te kleinschalig om het gewenste effect te sorteren. Er werd ten gunste van Hillary Clinton fraude gepleegd in Californië, maar dat hield Trump niet uit het Witte Huis.

Black hats willen burgeroorlog

De black hats deden in 2020 een nieuwe poging, nu met nieuwe geavanceerde software. De white hats waren hier op voorbereid en hebben alles vastgelegd. Ze hebben technisch gezien niet heel veel moeite de fraude aan te tonen. Eerlijk gezegd is een deel van de data waaruit de fraude blijkt, voor iedereen openbaar, en het frauduleus verplaatsen van stemmen van Trump naar Biden werd op Youtube al besproken in de nacht van 3 op 4 november (ik heb toen met eigen ogen gezien dat dit gebeurde). 

Het probleem is dat de black hats, de Deep State, nog een ander agendapunt hebben: ze wilden een burgeroorlog. De black hats onderhouden hun macht door een verdeel-en-heersstrategie. Op dit punt moet worden gemeld dat zowel de black hats als de white hats bij het vaststellen van hun strategie gebruik maken van computertechnologie met een voorspellend karakter.

Trump kreeg eind december 2020 enkele fans op bezoek, die hem de juridische mogelijkheden uiteen zetten om de verkiezingsuitslag ongedaan te maken. Het ging om Sidney Powell, Patrick Byrne, en Mike Lindell. Maar Trump ging af op de computervoorspelling van een A.I.-achtige technologie met de naam "Looking Glass", die een burgeroorlog voorspelde als hij op dat moment de overwinning zou claimen. Hoe serieus de black hats een burgeroorlog wilden, bleek nog op 6 januari toen ze met behulp van onder meer CNN en de politie van DC, een serieuze poging deden deze te veroorzaken door via een false flag aanval op het gebouw van het Congres, een conflict met de Patriots uit te lokken.

De white hats realiseerden zich dat de activiteiten van de black hats alleen konden worden gestopt als het grote publiek eerst het bedrog zou gaan doorzien. Geen burgeroorlog, maar bewustwording.

Daartoe dient dit toneelspel waarbij generaal Raymond de rol speelt van Biden. Het wachten is tot 80 % van de bevolking de Patriots steunt voordat het karwei kan worden afgemaakt en de ontmanteling van de black hats kan beginnen. Dat percentage is nodig voor een geweldloze machtsoverdracht terug naar Trump. 

Volgens de peilingen kunnen de Patriots (Maga) dankzij de blunders van "Biden" inmiddels op de steun van meer dan 70 % van de Amerikaanse bevolking rekenen. 

Het is natuurlijk allemaal maar een theorie. Of toch niet?

 

Reageer op dit bericht